torsdag 3. desember 2009

Innen klokken var 11 i dag…

…så hadde jeg allerede vært ute å gått to turer. For en herlig start å begynne dagen på!

Først så hadde jeg avtalt med ei “treningsvenninne” at vi skulle møtes kl.9 for å gå tur ned til sjøen med hundene. Siden hun har BC, så tok jeg bare Arwen og Steija med. Papillonene er ikke sååå glade i å leke med fremmede, store hunder.

Her står ikke sola opp før nærmere 10, så vi fikk oppleve en kjempeflott soloppgang på turen. Og hundene storkosa seg på tur! Max, som BC heter, ble jeg og Arwen kjent med en liten stund før vi flyttet til Østlandet. De ble “småkjærester” ;) Arwen har alltid likt Max. De gangene de møttes på tur,så var det fløtring og leking <3 De gangene vi nå møtes på LP-trening,så er det tydelig at de kjenner igjen hverandre, og i dag var det første gang på 2år vi skulle gå tur sammen igjen :) Som om ikke det var stas for Arwen å møte han, så forelsket Steija seg også helt i denne herlige gutten. Så det var helst de to som lekte mest på turen. Arwen er sånn at de første 5-10 minuttene er morsomme og vil gjerne leke, men så er det “tur for alle penga”, og ønsker ikke å leke mer. Der ser man bl.a. forskjellen på Arwen og Steija. Steija sprang og lekte med Max hele turen, og hadde det kjempemorsomt :) Men nå er hun også bare 1,5 år…kan vel ha litt å si det også :p

Her er noen bilder ifra den turen :) Det var egentlig ikke så mørkt som det ser ut på noen av bildene ;)

031209 029

031209 031

031209 034

031209 045

031209 046

 

 

Da jeg kom hjem,byttet jeg bare hunder. Fjæraturen tok bare 1time og 20min,da Max m/eier skulle videre å møte flere :) Så tok med meg Ayla og Kaisa en tur opp i skogen her. Ligger et liiite tynt lag med snø. Hundene ELSKER snøen! Er så morsomt å se Ayla og Kaisa kose seg ute på jordet. De løper etter hverandre, spiser snø, snuser litt, så er det å løpe etter hverandre igjen :) De oppfører seg som valper, selv om Ayla blir 6 år i februar, og Kaisa fylte 5 i september.

Vi hadde kjempeflott utsikt ifra stopp-plassen vår i skogen. Ikke bare er sole kjempeflott å se på rett etter at den har stått opp og skinner i helt blankstilla sjø…vi fikk også litt vårstemning (faktisk :p) når flere svanger fløy rett over oss :)

Her er noe bilder ifra turen med Ayla og Kaisa :)

031209 070

031209 074 

031209 093

031209 098

031209 103

031209 109

031209 116

11 kommentarer:

 1. Flotte bilder av herlige hunder og herlig natur!

  SvarSlett
 2. Så mange flotte bilder...nydeligt av de to pappilonene når de sitter med ryggen til å nyter sola!

  SvarSlett
 3. Så magnge flotte bilder! Enig med Marianne at bilde der pappilonene sitter mot sola og lader opp batteriene er bare helt nydelig. Så soloppgangene da! Kjempe fine!!

  SvarSlett
 4. For noen flotte bilder du tar. Det er flott hos dere. Og med de firbente motivene så er det enda moroere å se de.

  SvarSlett
 5. Deilig med hunder.Da får man gode natur opplevelser. Vakkre bilder,jeg syntes jeg nesten kunne kjenne den friske gode luften:-)

  SvarSlett
 6. ...Og der fant jeg bloggen din! Er lenge siden sist nå (er jeg som var mamma'n til Olivia) :) Så voksen Steija har blitt! Hun er virkelig nydelig :)

  SvarSlett
 7. Det må bare ha vært en god tur.
  Fine naturbilder og skjønne hunder.

  SvarSlett
 8. Takk,takk :) Tror jeg skal få tatt et slikt et foto-kurs sånn at jeg lærer å ta enda bedre bilder,og lærer å bruke kamera på rett måte :)

  God helg,alle sammen! :)

  SvarSlett
 9. Kempeflotte bilder Eva. Jeg er kjempeimponert. God Jul fra Hønefoss.

  SvarSlett