torsdag 16. juni 2011

Blodsporhelg i september

Denne helga er vel snart et år siden jeg nevnte første gang, og for en stund tilbake ble 2.helge i september foreslått (10.-12.sept). Jeg har undersøkt og ringt rundt litt,men er vanskelig å oppdrive hytte til leie i det området jeg har planlagt å ha denne blodsporhelgen. Hørte også om et grendehus. Er mulig å leie det,men er ikke lov å overnatte inn i det Trist fjes Så…hvis folk er interessert så er det to muligheter: 1) Slå opp lavvo på skogen i området sporene skal bli lagt. Er også masse flotte fiske/badevann,så er andre ting å finne på når sporgåinga er over (ikke det…når man har med seg hund,og er samlet med hundefolk,så er det alltids noe å holde på med og prate om Smilefjes som blunker ).    2) Leie dette grendehuset for 1600kr for hele helgen. Da har vi “tak over hodet”, og kjøkken å ordne oss mat på,Men lavvoen må vi nok fremdeles sove i Smilefjes som blunker Men da kan vi jo evt slå opp lavvoene utenfor grendehuset,men da må vi også kjøre opp på skogen for tur/sporlegging/sporgåing. Tar ca. 10.min å kjøre…

Er det fremdeles noen som er interessert i sporhelg selv om det betyr overnatting i lavvo?? Selv har jeg to lavvoer til disposisjon,og kan vel tilsammen være ca. 8-10 overnattende. Er egentlig 6manns-lavvo,men da ligger man også veldig tett Smilefjes som blunker Så er greit å kun være 4-5 pr lavvo.

Ellers,hvis det er noen som ønsker å gå opp til prøve,så skal jeg kontakte en dommer så fort som mulig. Det blir da kun blodsporprøve – ikke ferskspor.

Er også mulig for “vanlige” sporfolk og hunder å være med Smilefjes som blunker Men hovedtemaet kommer til å være blodspor.

Interessert???

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kan ellers nevne at Arwen endelig har fått løpetid Smilefjes med åpen munn Parring blir vel neste helg,eller rett over helga. Har allerede flere som er interesserte i valp,og noen skal også komme å hilse på oss og Arwen før valpene kommer. Blir spennende Smilefjes

6 kommentarer:

 1. Jeg, Bjønn, Amund og Max er fortsatt interessert. Man kan vel ta med egne telt evt også ;-)

  Jeg vet om noen andre som er interessert også, men skal høre om de er like interessert om det er teling involvert ;-) Hehe

  SvarSlett
 2. Supert :)
  Hvis dere vil ha med egne telt,så er selvfølgelig det lov ;) Men har iallefall lavvo til disposisjon. Litt sosialt er det jo også ;)

  SvarSlett
 3. Har,når jeg tenker meg om,også et telt tilgjengelig... Så skal ikke mangle på overnattingsplasser :) Men tror uansett ikke at vi kan overstige mer enn 10-12 deltakere den helgen - Hvis det skulle bli stor pågang.

  SvarSlett
 4. Jeg skulle så gjeren hvert med, men det er så usikert med Honye. Så jeg må ta det igjenn en annen gang.
  God helg:-)

  SvarSlett
 5. Ikke noe blodig helg på meg. :( Jeg kommer nok sterkere tilbake senere. :=)

  Det blir spennende med Arwen, følger med hele tiden. :)))

  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 6. Jeg tør dessverre ikke love meg bort, enda så lyst jeg har! Det er så vanskelig å få fri i helgene. Men jeg noterer meg denne helga i bakhue iallefall. Hadde jo vært kjempemoro om du fikk med en dommer!

  SvarSlett