lørdag 30. juli 2011

Blodsporhelg

Første helga i september er det blodsporhelg her på Jevnaker. Oppmøte fredag 2.september til søndag 4.september.

Fredagen: Oppmøte, planlegging og “blodsporgåing”. Jeg vil tidligere på dagen ha reist opp på skogen for å legge blodspor som vi skal gå på ettermidagen. Regner med at vi da camper her hjemme hos meg den første natta pga det vi skal på lørdagen.

Lørdag: Blodsporprøve for den som ønsker det. OBS: begrenset antall. Blodsporprøven vil bli holdt på en annen kant av Jevnaker,og er dermed mye kortere å reise fra meg til blodsporprøva enn ifra skogen vi skal gå blodspor (sparer iallefall 20min). Derfor camper vi også første natten hos meg. Blodsporprøven vil bli dømt at en godkjent dommer,og resultatet er tellende ift feks championatet. Når prøva er ferdig,reiser vi opp på skogen “vår” igjen for å diskutere dagen,og for å planlegg og legge ut nye blodspor til søndagen. Hvis det er noe spesielt vi ønsker å trene på,så legger vi spor ift det. De som da evt ikke skal gå blodsporprøve,legger vi spor til kvelden før som de får gå når vi kommer tilbake fra prøven. Så blir det litt opp til deltakere og været om vi da camper på skogen eller fortsatt camper hjemme hos meg.

Søndag: Vi går dagens blodspor,og avslutter med et bad(?) hvis temperaturen tillater det Smilefjes som blunker Og selvfølgelig evaluering av helgen. Hva har vi lært, hva må vi trene mer på,hva var vi fornøyde/misfornøyde med…osv osv!

Generelt: Telt/lavvu: De som vil kan overnatte i medbrakt telt. Ellers så har jeg lavvu til disposisjon. Blir vi ikke så mange,så kan stua vår fint brukes som soverom.

De som melder seg på blodsporprøve må være obs på at det er binnende påmelding. Dvs at skulle man ikke møte opp til prøva,så må man likevel betale.

Påmelding: Meg. Send med en melding på FB eller mail: eva_a_nilsen@hotmail.com

1 kommentar:

  1. Dette høres ut til å bli ett flott opplegg! Lykke til!
    Jeg må i konfirmasjon den helga, men Nalle vil mye heller til deg... Shit.
    Jeg som trodde alle konfirmasjoner foregikk på våren!

    SvarSlett