onsdag 28. september 2011

Liv i leir’n!

Skjønner ikke hvor ukene blir av! Er snart bare 3uker igjen til førstemann reiser…uff! Gruer meg allerede! Trist fjes Men er så sikker på at alle 6 valpene kommer til gode hjem,så da gjør det ting bitte-litt enklere Smilefjes

Ellers så er vi i full gang med sosialisering og å “utvide horisonten”… Først og fremst resten av huset og området vårt utenfor huset som vi holder på med nå. De har vært ute flere ganger,og i går fikk valpene ta første turen rundt huset – alene…sammen med mor. Tenker at det er godt for dem å oppleve verden litt alene også,men samtidig ha støtten som mor Arwen gir hvis det blir litt skummelt. For en liten valp,så var iallefall turen rundt huset lang nok,for alle sammen sov i fleeeere timer etterpå Smilefjes Vi skal gjenta turen i dagene fremover,også må vi prøve oss utenfor porten også. Masse besøk har vi hatt,så valpene har fått hilse på mange store og små – unge som gamle. Og mer folk og fe blir det fremover! Alle valpekjøperne som har hatt muligheten til det,har vært en gang på besøk…og flere av dem kommer å hilser på igjen Smilefjes Kjempehyggelig!

Ellers så vokser gjengen,og blir større og større for hver dag. De ble veid her på søndagen,og størstemann var 2,1kg,mens minstemann enda ligger litt bak med sine 1,6kg.

Alle 5 valpekjøperne + fôrverten er hyggelige folk. Og alle havner de i forskjellige “typer” familier,så blir spennende å følge alle sammen Smilefjes

En liten presantasjon av valpene:

Ulldotten Hooch “Cehppi” Skal flytte til trøndelag,og bli Prinsen av Trondheim. Han skal bo hos en aktiv familie med tre barn. De har tidligere hatt labrador og huskey,og drevet med hundekjøring. Han skal bli en god leke og turkammerat! Han har vært veldig glad i å sove,men har funnet ut at det faktisk går ann å gjøre andre ting også… Veldig glad i å utforske!!

270911 056  270911 058

270911 085

Ulldotten Nymeria Skal til Nord-Norge,og blir Prinsessa av Tromsø! Skal bo hos et ungt og sprekt par, så blir vel mange flotte fjell – og byturer på denne jenta! Også får hun en annen finsk lapphund som lekekammerat innimellom Smilefjes Hun er ei glad jente,og synes det er stor stas med kos! Glad i å “trene styrke” sammen med brødrene sine Smilefjes som blunker

270911 095  240911 119

240911 147

Uldotten Sniff   Reiser vel mest sannsynlig til Sverige for å sjarmere damene der Smilefjes som blunker Skal bo på en kennel sammen med noen andre finske lapphunder. Kommer til å bli mange å leke sammen med! Han er en kjekk kar,som liker kos! Er nok ikke den som “roper høyest” av gutta,men er super-sosial og liker å snuse rundt.

270911 122  270911 128

240911 166

Ulldotten Eddie  Skal flytte til en god arbeidskollega av meg,og blir Kongen av Sylling! Skal bo sammen med et sprekt par som har hatt shæfer tidligere. Nå ville de ha en litt mindre hund,og de falt pladask for minstemann i flokken – og han falt for dem. Hos dem får han mange turer og det blir vel litt lydighet og kanskje agility å prøve seg på. Skal bo sammen med en stooor katt…  Eddie er en Sprek liten gutt som klart sier ifra om hva han mener. En veldig morsom valp,med masse personlighet!

270911 140  240911 116

240911 194

Ulldotten Rosebud “Tessa”  Skal bo hos fôrvert,og blir nok den flotteste budeia på Veme! Her skal hun bo på gård sammen med en trivelig familie. Hun får en lekekammerat som er Toller – Teo heter han +  hester og kaniner. Skal etter planen bli terapihund til “eget bruk” på gården. Hun er ei veldig glad jente,sosial og spretten. Liker godt å utforske nye ting!

270911 147  270911 150

240911 213

 

Ulldotten Beethoven “Prins”  Skal bo sammen med en liten familie,og blir PRINSen av Nesbyen Smilefjes  En aktiv familie,som har også har kanin. Far i huset driver med reinjakt,så neste år skal gutten få være med på det. Ellers blir han en god tur og lekekammerat! Han er en Stor god gutt,som synes verden er et rart sted. Og utforsker den sakte,men sikkert. Sove er nok,enn så lenge, yndlingshobbien…

270911 171  270911 174

240911 242

5 kommentarer:

 1. Å så skjønne de er:-)
  Asca er en stolt besta.

  Litt på etterskudd,gratulerer med noen fine barn Arwen.
  Klem til dere fra oss på Fjelldronningen.

  SvarSlett
 2. Vi glede oss masse her oppe til den lille prinsessa kommer :) Blir spennende å se hvordan hun utvikler seg fargemessig også...:) Ikke mange uker gjen no. ;)

  SvarSlett
 3. Vi blir litt smårare av å gå rundt å vente på prinsen av Tondheim, vår lille Čehppy. Gleder oss veldig! Nydelige bilder av en herlig gjeng :-)

  SvarSlett
 4. Nydelige bilder av en herlig valpegjeng. Morsomt å lese personlighetsbeskrivelsene :-)

  SvarSlett
 5. ååå nyydelige, alle sammen!! :)

  SvarSlett