mandag 30. januar 2012

Kjærlighetstur til Sverige

Da er Steija og jeg trygt hjemme igjen på Jevnaker etter å ha kjørt gaaaanske mange mil på bare noen få dager. Heldigvis trives jeg godt bak rattet,og kunne godt ha tatt turen igjen denne uken Smilefjes som blunker 

Pga sykdom ble turen til Maud og Jimmo kortere enn planlagt,men fikk til to parringer, så håper jo at det gir uttelling. Kom til Maud på søndagsettermidagen, og ble tatt imot av tre glade gutter (og Maud og mannen,selvfølgelig). Vet jo at Jimmo er en flott kar, men jeg ble – om mulig – enda mer betatt etter å ha møtt han i virkeligheten. Har ikke ord for hvor flott han er,og det er ikke ofte jeg blir taus pga en hund! (så tusen takk til Christian for tipset!) Etter litt hundeprat, var det tid for forsøk nr.1. Steija var KLAR – uten tvil! Det samme kan sies om Jimmo, men hadde litt startproblemer, så tok vel nærmere 1,5time før det ble ei vellykket parring. Tenkte at “prikken over i’n” hadde vært om de ikke får det til,etter å ha reist sååååå langt,men var bare å ha “is i magen” Smilefjes som blunker Dagen etter ble det også et vellykket forsøk, og her klaffet det etter bare 10-15minutter.

Har aldri sett Steija så “hoppende glad” som når hun møtte Jimmo. Og jeg og Maud hadde vel noen gode latteranfall av alle hennes dansetrinn og saltoer! Skjønne jenta mi… Og takk til Maud for hennes gjestfrihet!

Så nå X vi fingrer og tær, og labber, for at det blir født noen flotte beibiser rundt tiden Kongsbergutstillingen er. Skal mest sannsynlig beholde ei tispe ifra dette kullet også, så får man bare se om det blir hos fôrvert eller om jeg bare MÅ ha en valp igjen hjemme denne gangen!

Tror jeg tok nærmere 100 bilder…her er de jeg ble mest fornøyd med. For bedre bilder,se neste innlegg.

 

260112 140

260112 143

8 kommentarer:

 1. Lykke lykke til, håper det blir resultater av denne turen. Artig at søte Steija ble sååå betatt av den flotte karen:o)))

  SvarSlett
 2. Disse bildene gjør jo heller ikke Jimmo rettferdighet. Av en eller annen grunn ser han aldri så bra ut på bilder som han gjør i virkeligheten :-P

  Da er det bare den kjedelige ventetia, til man vet om man har noe å glede seg til ;-)

  SvarSlett
 3. Nei,han ser ikke ut som seg selv på disse bildene heller,men er de jeg ble mest fornøyde med ;) De fineste bildene jeg har sett av han,er nok de tre på innlegget nedenfor.. Men du advarte meg jo mot at han ikke var så fotogen :p
  Uansett,så er han en av de flotteset jeg har møtt :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, tydelig at fotogen og pen nødvendigvis ikke er det samme ja. For han er en fiin hannhund med et vinnende vesen og en flott personlighet :-)

   Slett
 4. Spennende tider!
  Flott kar! Lykke til!

  SvarSlett
 5. Lykke til!!! Jeg har full tillit til hannhund-valget deres. Ingen har vel sett så mange lapper som Christian ;) Flott at han deler gode råd med andre. Nå blir det noen spennende uker...

  SvarSlett
 6. For en flott hanne dere har vært på frierferd til, det må jo virkelig bli vakre valper av! Vi krysser fingre og labber for at alt går bra:)

  SvarSlett