onsdag 25. november 2009

Litt bloggforandringer…ja,og lykke til :)

Må takke Nøve og Nalle for linken jeg fikk tilsendt i en av de tidligere innleggene. Endelig fikk jeg tid til å fixe på bloggen og gjøre den litt større :) Kjempekjekt! :)

Ellers så er det ikke så mye action hos oss for tiden. Trener litt lydighet inn i mellom turene vi er å går,men må innrømme at motivasjonen desverre ikke er på topp :/ Men vi får trent litt fordi. Synes det er kjempemorsomt å trene nye øvelser. Jeg og Arwen har kommet godt igang med klasse 2 øvelsene. Bl.a. fremmadsending med stå, dekk under masj, innkalling med stå og (felles)dekk med skjult fører. Har også begynt med avstandskommandering,men den er vanskelig! Apporteringa er heldigvis i boks! :D Synes den er veldig bra! Hun har god fart ut og inn + at hun tygger lite/ingenting!  Så må vel si seg fornøyd på tross av litt lite motivasjon :)

201109 984 

Tatt ifra Snåpveien-turen :)

 

201109 837

Steija og Arwen skal absolutt ha samme pinne å tygge på

Fikk her om dagen en kjempenyhet! Steinkjer HK skal over nyttår begynne med agilitytrening inne i en ridehall, så da får jeg og Ayla og Kaisa ENDELIG tatt opp agilitytreningen igjen :D Har ikke trent på over et år pga at jeg fikk stor mage… Så da har vi virkelig noe å se frem til på nyåret :D Gleder meg!!!

Ellers så vil jeg ønske alle som skal i ringen i helgen lykke til! Gleder meg til å se bilder der ifra og få høre resultater! Synd vi ikke får til å være der,men vi kommer sterkere tilbake i ringen neste år ;)

7 kommentarer:

 1. Fortsatt er jeg stum av beundring (og aldri så lite misunnelig;o) over alt du rekker!! Du må være litt av et rivjern (i ordets positive forstand:o)

  Det blir spennende å høre om agilityen deres. Det ser utrolig gøy ut.

  Sissel og jeg skal kjøre sammen til Lillestrøm i helgen. Alle som kjenner oss er overbevist om at vi ALDRI kommer fram, men vi skal overraske dem! Egentlig gruer vi oss litt begge to, så gjør det egentlig noe om vi kjører forbi....?;o)

  SvarSlett
 2. Flotte bilder av 4 flotte hunder!! Får henge meg på å ønske alle lykke til på lillestrøm i helgen!! Håper å få vært med til neste år!!

  SvarSlett
 3. Jeg er også skikkelig imponert over hvor mye du får til med hunder og en liten gutt nå. Dere er så flinke!!!!!

  Arwen og Steija ser ut som søsken og valper der de må tygge på samme pinne. Rare de er de hundene våre, masse personlighet.

  SvarSlett
 4. Så moro at du får til så mye i lydighetstrening. Får lyst til å prøve meg sjøl! Det var gøy med rallylydighet i høst, så det vil jeg fortsette med når jeg finner et sted å fortsette. Men kanskje jeg skulle prøve meg på bronsemerket? Med dine resultater kan man ikke skylde på rasen i alle fall!

  SvarSlett
 5. Nydelige hunder, flotte bilder.

  Flinke dere er å trene lydighet, Arwen til kl.2,det er gøy og jo lengre opp i kl, jo morsommere blir det, men det krever tid i hverdagen.
  Lykke til videre med barn og hunde,
  Fin blog du fikk laget.

  SvarSlett
 6. Utrolig bra gjort å klare å stille opp fire hunder til fotografering!!!
  Du er jo så flink til å trene. Jeg blir inspirert når jeg leser om slike som deg og Hilde.
  Kjempestas å få tilgang på AG-bane vinterstid!

  SvarSlett
 7. Kjempekult bilde av Steija of Arwen på samme pinne:-)

  På rassymposiet i Sverige i sommer var det en gjeng som trente lydighet utenom symposiet. Anette Lundgren på Revräckans kennel trener mye med sine hunder, gøy å se:-)

  Revräckans Hurri er både lydighetschampion og vildtsporchampion, han må vel være en god kandidat til en av tispene dine, du som er opptatt av bruksegenskaper? Møtte han på symposiet i sommer, fin hannhund med god pels, men han er ikke av de største hannhundene da...

  Har begynnt å jobbe litt med apporten på Nieida også, men sliter litt, har skrevet om det i siste innlegg på bloggen min, har du noen råd?

  SvarSlett