lørdag 19. mars 2011

Kongsberg + litt til

Endelig harjeg fått vraket av en pc til å funke sånn passe! Tror og håper at det snart blir ny pc på meg,slik at man kan holde seg litt mer oppdatert på hva som skjer i bloggverden… JJ!

Må begynne med å takke ALLE SAMMEN for en kjempeflott dag på Kongsberg for ei uke siden! En dag jeg kommer til å leve lenge på Smilefjes Masse flotte hunder, koselige eiere og strålende flott vær – hva mer kan man be om? Og med så mange påmeldte,så var man virkelig kommet til Lapphundriket! Utstillingsmessig gikk det bra. Veslefrikk “Dennis” fikk Excellent og en flott kritikk. Ble plukket ut som de en av de fem i åpenklassen,men ble ikke plassert (altså,ble nr.fem,kan man vel si). Steija gikk helt greit,og fikk ikke uventet Very Good,men en helt “vanlig” Steija-kritikk Smilefjes som rekker tunge Arwen avsluttet med Excellent og plassert som nr.4. Glemte selvfølgelig å hente kritikken hennes…

Ellers så var dagen helt fantastiks! Man føler seg virkelig hjemme på disse lapphundutstillingene. Det er så mange positive og hyggelige mennesker (og hunder),og alltid koselig å møte igjen gamle kjente og å bli kjent med nye!Smilefjes Selvfølgelig ikke alle gamle kjente man får pratet med – desverre –, men det får man ta igjen siden.

Her er et par bilder fra dagen (flere kan ses på FB: http://www.facebook.com/album.php?id=901605639&aid=626429 )

120311 188

120311 307

120311 353

 

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Kan også fortelle at jeg etter litt om og men endelig er på plass i huset “mitt” på Jevnaker. Her har jeg 1,5mål med tomt som er inngjerda (0,5mål av tomta er egentlig en inngjerda hundegård,men pga så mye snø for øyeblikket,så bruker jeg hele tomta til hundene Smilefjes som blunker ). Herlig! Huset er greit nok…stort nok for meg og KN og dyrene,men ganske gammelt. Dvs det er veeeldig gammelt Smilefjes som rekker tunge Men har da klart å fått det koselig her fordi Smilefjes Gjennstår enda litt innredning før jeg føler at jeg er ferdig med å fixe hjemmet.

Ellers så sitter jeg å tenker en del på blodspor… Og har jo lyst til å få til denne blodsporhelga iløpet av året! Litt usikker når man skal få det til,der må de som ønsker å være med bare komme med forslag til tidspunkt. Ellers så skal jeg forhøre meg på nytt om oppholdsplass. Har allerede tenkt på et forsamlingshus som ligger på skauen her på Jevnaker. Eneste minus er at det ikke er dusj,men det er det heller ikke på de hyttene jeg har sett på tidligere. Der i mot så ligger det bare en liten gårtur ifra Randsfjorden,så velger man “rett” tidspunkt,så har man jo bademuligheter. Vel,tar imot forslag til tidspunkt,også skal jeg fortsette å se etter flere overnattingsmuligheter. Komme vel litt ann på hvor mange man blir også Smilefjes som blunker Gi meg (eller Nøve) et pip om du har forslag til ei helg/dato…

5 kommentarer:

 1. Hei du, det var lenge sida!! Kjekt å høyre at du har komme nokolunde i orden i nytt hus. Det må jo vere fantastisk med så stort område som hundane kan boltre seg på! :)

  eg høyrer rykte om at utstillinga var vellukka ja! Ser ut som eg har gått glipp av noko stort der altså!

  SvarSlett
 2. Så kjekt for dere å endelig være nesten helt iorden i det for dere nye huset. Så herlig med stor tom å tomle seg på:o)))
  Gratulere med gode resultater i Kongsberg!!

  SvarSlett
 3. Har jo skjønt dere hadde en flottane dag på Kongsberg. Og jeg gikk glipp av den, grrrrrr.

  Den store tomta....du må jo bare kose deg glugg i hel. Skal nok se det er flere om vil komme og teste ut den inngjerdingen. :)))))

  SvarSlett
 4. Hei på deg! Gratulerer med mange gode resultater :o)
  Såg dere jo på Kongsberg, men utpå dag blir jeg litt sånn apatisk av alle inntrykk med folk og dyr.. Vi fikk vel bare sagt hei denne gangen også. Men men. Nye muligheter dukker helt sikkert opp.

  Du tar vel ansvaret for blodsporhelga, du! Jeg har fri bare ei helg i måneden, og frihelgene ser ut til å være opptatt iallefall fram tilogmed juni :/ Hvis jeg har flaks, kan jeg kanskje få lurt inn ei ekstra helg.. Det spørs når vi kan samles til ei sporhelg, da!
  Er det noen interesserte der ute?? Er det dyrt å leie hytte der omkring??

  SvarSlett
 5. Godt å høre du er tilbake, igjen.
  Med fire hunder og en gutt, må det bare være helt topp med en stor hage.

  Gratulerer med utstill. resultater!
  Syntes jeg så Arven på Kongsberg, men så ble det med det, ses nok på en senere utstill.,

  SvarSlett