lørdag 22. januar 2011

Sånn er livet…

Ting blir ikke alltid som man har planlagt. Og for min del,så har livet tatt en helt annen vending enn jeg trodde… Kort og greit fortalt,har jeg gått fra å være “alenemor” til faktisk å bli ordentlig alenemor. Alt dette skjedde rett før NKK’s utstilling på Lillestrøm,så beklager til alle jeg ikke fikk snakket med /snakket lite med,jeg er egentlig litt mer pratsom,men var nok ganske så preget av stundens alvor. Uansett…nå sitter jeg å venter på at et hus på Jevnaker skal bli ledig,så da flytter jeg og KN og hundene + katta inn der Smilefjes Jeg og David er fremdeles gode venner,og vi får bare ta tiden til hjelp. Kanskje alt ordner seg? Jeg ser positivt på det,og vi tar en dag om gangen… Og komme tilbake til Jevnaker – IGJEN – er noe jeg virkelig gleder meg til!

Har altså hatt mye å tenke på og styre med de siste mnd’ene,men tenkte det var på tide med en liten oppdatering her ifra. Det har egentlig ikke vært så mye action her! Det går mye i å aktivisere en vill 1,5åring + hundene,og prøver å få litt tid til meg selv om litt husarbeid innimellom Smilefjes som blunker Hundene har det bare,men det blir fremdeles litt lite trim på dem. Ser frem til å komme i hus på Jevnaker,der får vi iallefall 1mål stor inngjerda tomt å leke oss på +  vi kommer igang med LP-treningen igjen! Har ellers tilbringt mye tid sammen med Ask og hans eier. Han er bare en så herlig gutt! Helt lik mor sin Smilefjes som blunker Mest sannsynlig kommer Ask og Silje på Kongsbergutstillingen…må jo satse på siste certet,og han har akkurat fylt 2 år…er lov å prøve seg Smilefjes som blunker Regner med jeg tar med både Arwen og Steija.

Ellers så har jeg jo prøvd å følge med på andres blogging,men har desverre ikke fått kommentert noe særlig Trist fjes Må vel si at det som har satt dypest spor,er bortgangen til Chicko! Jeg gråt og gråt når jeg leste innlegget. Så utrolig trist!      Det har også vært spennende å følge dere som har hatt, har og venter valpekull. En mer fantastisk opplevelse innen hundeverden skal man lete lenge etter! Og “alle andre” – er alltid like spennende å lese hva folk og hunder har og si i bloggverden! Selv om det ikke har blitt mange kommentarene fra meg i det siste,så setter jeg stor pris på å kunne lese hva dere skriver om og “følge” deres hverdag!

En kjapp “oppdatering” fra meg… Regner med det tar seg opp ut over våren når man får mer tid til turer, trening, blodsporgåing…osv osv… Ha en fortsatt fin januar,og en fortsatt flott lørdagskveld!

Ja,et par bilder av herlighetene må man vel slenge med…

090111 043

080111 027

080111 029

080111 034

jula10 057

9 kommentarer:

 1. Hei Eva,Var godt å høre fra deg igjen, har tenkt på om noe var hent. Virkelig leit å lese om du har blitt alenemor, på alvor, og ikke har fått flyttet nærmere oss hernede, på østlandet, håper for deg og alle "barna" dine, at det ordner seg til det beste.
  Ja, vi har å en vond tid nå, ikke lett å komme over å miste beste hunden sin og så to hunder under fire år. Men som du selv skriver, livet kan fort ta en annen vei.
  Vi blir fortsatt i finsk lapphund livet, så får vi se hva som evt. blir neste fl.Kanskje vi ses på Konsberg 12.mars?
  Kos deg med barna og lykke til videre.
  Fine gode bilder!

  SvarSlett
 2. Det var koselig å høre fra deg igjen Eva, selvom det var triste nyheter du kom med. Livet er ikke alltid lett å leve. Nå håper jeg bare at huset på Jevnaker blir ledig snart, sånn at du kommer i gang med ditt nye liv!

  Flotte bilder av alle go'ingene dine.

  Sees kanskje på Kongsberg:o)

  SvarSlett
 3. Kjekt å høyre frå deg igjen! Og som dei andre har sagt allereie: veldig trist å høyre om det som har skjedd. Det er nok ikkje heilt enkelt det der, men eg håpar at ting vil gå seg til for deg etter kvart! Og det gjer det nok også :)
  Lykke til vidare, med både flytting og anna!

  ..og flotte bilder av alle hundane!

  SvarSlett
 4. Kjekt å få lese litt om deg og dere igjen! Ikke noe gode nyheter, men likevel. Håper alt blir bra og ordner seg til det beste, uansett! Livet blir dessverre ikke alltid slik man kunne ønsket seg:-(

  Håper du kommer nordover på besøk, da må du sei fra!!! Savner deg og hundene! Kjekt å vessta at du følge med åss, og har full forståelse for at det bli lite kommentering! Bli sånn når det butte imot:-/

  Nydelige bilder! Gutt'n hi vorti såå stor!

  SvarSlett
 5. Skal si du har fått store forandringer i livet, Eva. Selv om det ikke går som en ønsker seg, så ordner det seg alltid på en måte :)

  Når du bare får flyttet nå og kommet på plass, da roer ting seg fort. Og det er utrolig hva en venner seg til. :)))

  Satser på å se deg på Kongsberg!

  SvarSlett
 6. Koselig å høre fra deg. Livet blir ikke alltid som en planlegger. Når en står midt i det så er det ikke alltid like lett å se fremover...det er en mager trøst men veldig sant..."det ordner seg alltid på et vis:o)))
  En vakker dag skinner sola igjen og alt blir lyst og lett!!!

  Lykketil videre med flytting.

  Flotte bilde av gutten din og de firbeinte barna dine!
  Varm klem fra oss i vest:o)

  SvarSlett
 7. Up and go, Eva ;o)
  Lykke til. Det blir bra å få deg sørover, vet du. Kanskje det blir en fjelltur på oss i sommer? Nalle hadde blitt veldig glad for dameselskap ;o)

  SvarSlett
 8. Håper du snart kommer i orden i ditt nye hus. Trist at det gikk som det gikk. Vi får håpe ting retter seg til det bedre, og det er jeg sikker på, på ett eller annet vis. God klem. Tenker på deg og dine.

  SvarSlett
 9. Først blei jeg så glad for å se at du var "på" igjen, men så var det så leit å lese om hvordan ting har blitt. Men du er ei tøff jente som håndterer ting, det ser vi på hundelivet ditt, og du skal se du lander godt i dette også. Men det er klart du trenger tid til å falle på plass både praktisk og mentalt. Håper huset på Jevnaker snart er ledig og at det blir et godt sted å bo! Håper å se deg på Kongsberg!

  SvarSlett