onsdag 29. juni 2011

Ventetiden begynner!

Arwen er parret,og den laaaange ventetiden og nedtellinga kan begynner. Har ganske mye jobbing i sommer,så håper det kan hjelpe meg å “glemme” litt slik at tida går enda fortere Smilefjes som blunker  Skal etterhvert få hjem valpekassa som er igjen opp i trøndelag,og gå til innkjøp av nødvendigheter når jeg begynner å se tydelige tegn på drektighet. Åh,håper bare parringene har vært vellykket, og at vi kan glede oss over valper til høsten…har jo tenkt å beholde ei tispe selv,så er eeeekstra spent på hva som evt kommer!

Har også allerede flere aktuelle valpekjøpere,og skal hilse på flere før valpene kommer. Mest sannsynlig kommer en av dem til Biriutstillingen Smilefjes Spennende jobb dette med å velge ut hjem til valpene…krevende jobb,men morsomt å bli kjent med spente,håpefulle og hyggelige mennesker Smilefjes

7 kommentarer:

 1. Lykke til.
  Så spennende at du skal beholde en tispe.
  God sommer:-)

  SvarSlett
 2. Takk,Sissel!
  God sommer til Dere også :)

  SvarSlett
 3. Lykke til Eva!! Håper alt går etter planen, å vi kan følge med på skjønne små lapper på bloggen din til høsten!

  SvarSlett
 4. Å så spennende! Og så fantastisk at du skal beholde en valp selv, Arwen er bare vakker - syns hun har så godt uttrykk i ansiktet!

  Krysser fingrene for at alt går etter planen, og ikke minst, at du har mange ymse moroprosjekter som gjør at tiden går fort! Ha en fantastisk sommer iallefall!

  SvarSlett
 5. Lykke, lykke til, Eva!!! Skal bli spennende å følge med framover. :)))

  SvarSlett
 6. Så spennende! Det blir moro å følge med framover!

  SvarSlett
 7. Spennende, masse lykke til :)

  SvarSlett