mandag 9. april 2012

BLÆH!

Det var omtrent det alle valpene “sa” da de fikk den første ormkuren! 5 misfornøyde valpefjes! Men de må ha det – enten de vil eller ikke! Og flere blir det.

På bare noen få dager har det blitt ganske mye liv I valpekassa. Ekstra morsomt er det når vi stikker hodet opp i valpekassa og plystrer/smatter på dem, for da kommer hele gjengen “løpende” mot oss og er såååå glade. Finnes ikke noe søtere enn 2,5 uker gamle valper som logrer og grynter! Er det finsk lappegriser vi har I kassa,tro? En herlig gjeng iallefall!

Fargene forandrere seg for hver dag som går. Også lille Turre som så helt svart ut,blir lysere og lysere. Så blir ordentlig spennende å se hvordan også disse beibisene blir når de vokser til Smile

I dag har et par av dem fått prøve seg på kjøkkengulvet. Den ene syntes det var veeeeldig glatt, mens den andre klarte å stable beina under seg veldig bra. Etter et minutt på gulvet, var det rett opp I kassa for å sove! Er ikke mye som skal til enda før de må “lade batteriene”!

Noen bilder av gjengen

090412 118  090412 119               
Her får jeg nuss av Knotas

090412 127  090412 128 
Turre og Fjosok
090412 141 
Fjosok sin første tur på kjøkkengulvet

3 kommentarer:

 1. Jeg smelter helt av disse små lappegrisene du har! Utrolig gøy å få kontinuerlige oppdateringer fra dem; de er så skjønne!

  Ha en fin dag!

  Stine

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det :)

   Ha en fin dag - og uke - du også :)

   Slett
 2. Lappegriser!! Hihi, men de lukter mye bedre da!

  SvarSlett