tirsdag 15. juni 2010

Blodsporfolk – og hunder – se her!

Har en liten ide (akkurat skrevet det som kommentar til deg Nøve på ditt siste innlegg)…

Hva med å få til en blodsporhelg neste vår?!? Der bloggere (lapphunder m.f.) møtes til en hyggelig helg med blodspor!

FOR EKSEMPEL:

Fredag har vi oppmøte, hundelek og bare sosialt samvære (evt gå opp blodspor til neste dag).

Lørdag består av blodsportrening. Og etter det litt turgåing (lar hundene få leke) og på kvelden,god mat! (og evt blodsporlegging til neste dag).

Søndagen kan vi få en “bevegeligdommer” til å dømme de som da evt har lyst til å gå blodsporkonkurranse. Hvis ikke det er interesse for dette,så blir det vanlig blodsportrening.

Både de som har gått blodspor tidligere (evt konkurrere) og de som selvfølgelig ikke har gått blodspor MEN har lyst til å prøve,kan møte opp denne helgen (andre raser enn lapphunder kan seff komme!). Vi skal selvfølgelig ha det morsomt og sosialt,men temaet for helgen er altså BLODSPOR.

Jeg og David har da flyttet sørover…og personlig så synes jeg at det er et utrolig flott område på Jevnaker som kan brukes (stort med kjempeflott terreng!!),men sted (og tid) kan man bli enige om siden.

Er det interesse for dette?? I så fall,kan jeg begynne planlegging allerede NÅH!

8 kommentarer:

 1. Jeg og Amund, og Bjønn og Max er interessert :-)

  Blodsporkonkurranse hadde vært gøy å prøve :-)

  SvarSlett
 2. Jeg og Milli (og den nye hunden???) er superinteresserte Eva. Våren er en litt kronglete tid for oss pga. lamming, men har vi tid, så er dette så absolutt noe for oss. Et kjempeinitiativ!!!!!!!

  SvarSlett
 3. Aldeles topp, Eva! Vi blir med :o)))

  SvarSlett
 4. Hei Eva. Sannelig er du aktiv både i skinn og sinn. Dette høres kjempefint ut. Har aldri gått blodspor og Ahura har bare gått et sporkurs, men sansen hadde hun. Det blir ingen trening på oss i sommer annet enn valpesosialiser/treninging på hjemmebane. Nå bor vi jo like rundt hjørnet for Jevnaker og sees sikkert før den tiden. Lykke til med planleggingen og ta kontakt når du er tilbake her. Vi "snakkes" før den tiden tenker jeg.

  SvarSlett
 5. Så bra at det er interesse for dette :)

  Skal hive meg rundt med en gang! :)

  SvarSlett
 6. Vi er også interesserte! :D jeg har kjempelyst til å teste ut blodspor med Nadira :) :)

  SvarSlett
 7. Det hørtes jo ut som en kjempeide! For en flott tanke og ide! Alltid imponert over folk som tar tak i og initiativ til ulike saker :)

  Planen min er å gå sporkurs med Frost til høsten, tror det ville falt i smak hos han!

  SvarSlett