torsdag 19. august 2010

NKK Bjerke

Et lite innlegg om helgas utstilling…et kort (?) referat. Flere bilder vil bli å se på FB etterhvert…

Lørdagen hadde vi med oss 5 hunder i utstillingsringen: Askeladden (Ask), Veslefrikk (Dennis), Tyrihans (Hansemann), Steija og Meri. Morsomt at så mange av “valpene” fikk til å komme! Var ekstra stas å se igjen Dennis og Hansemann,da det er et år siden jeg har sett dem. To flotte karer ja! Utrolig like, bare den ene var litt mindre enn den andre ;)

Utstillingsmessig så gikk det veldig bra! Tyrihans fikk blått,fordi dommeren mente han var for lang. Utenom det,så var kritikken perfekt! Ask og Dennis fikk begge rødt. Dennis ble nr. 2,mens Ask ble nr.1 med CK! Og,som om ikke det var nok,så ble han også 2.beste hannhund med storcert! Jippi! :) Bare slått av fine,fine Strip’en :)

170810 016  Veslefrikk “Dennis”, Tyrihans “Hansemann” og Askeladden “Ask”

170810 035

170810 042

170810 052 

Av tispene så var det bare Meri og Steija som fikk CK denne dagen! Begge vant klassene sine,og Meri ble 1.beste tispe + BIM, Steija ble 2.beste. Og jeg var super-duper glad for CK’en på Steija! Pga litt surr i “dommerteltet”,så er vi spente på å se hva som havner på dogweb’en. Må si at jeg egentlig ble veldig irritert på denne “opproperen” i ringen,for makan til rot har jeg aldri opplevd… Men kanskje han var en ferskis og veldig nærvøs? Hvem vet…

170810 056 

Må også si meg litt overrasket over dommeren på lørdagen,for jeg syntes han var veldig,veldig streng! Og av den grunn,litt overrasket over CK’en på Steija,men jeg skal absolutt ikke klage!

Etter utstillingen,samlet vi gjengen litt bort om utstillingsringene,og satt å pratet og tok bilder i en times tid. Veeeeldig hyggelig!

 170810 079

170810 100

170810 126

170810 146

Søndagen hadde vi også 5hunder,men Tyrihans var byttet ut med Naken-lappen Arwen. Var ikke helt dagen vår i dag,men alle hundene,utenom Steija,fikk rødt. Ask og Dennis fikk rødt,med samme plassering som på lørdagen,men ingen CK. Steija fikk blått. Meri fikk rødt med HP. Og Arwen fikk rødt og plassert som nr.2. Hadde hun vært fullpelset,så tror jeg faktisk hun kunne ha nådd til toppen… Men men…det får man aldri vite. Eieren til Dennis,Tonje,tok på seg oppgaven å vise Arwen i ringen,og gjorde en kjempejobb! :)

Om dømmingen har jeg egentlig ikke så mye å si…men det var en “snillere” dommer på søndagen enn lørdagen. Og jeg var nok ikke helt enig i hans dømming.

170810 275

170810 279

6 kommentarer:

 1. Fine bilder Eva, og gratulerer med flotte resultater også:o)

  Er det Tyrihans som er machoutgaven av Milli tro???

  SvarSlett
 2. Gratulerer med kjempe fine resultater på både egene hunder og oppdrett hunder:-) Koselige bilder

  SvarSlett
 3. For noen fine lappiser.
  Gratulerer!

  Sant han er veldig lik Milli.

  SvarSlett
 4. Gratulerer med gode resultater på hundene! Det er alltid spennende hva dommerne sier, - det er så uforutsigbart!

  SvarSlett
 5. Hei Eva og co:-)..En tund siden jeg har vært innom blogger da jeg har hatt ferie og kun vært innom huset mitt for å rote litt og så gå igjen!
  Gratulerer masse med alle flotte resultater på evenyrkullet og med Steija!:-)..Virkelig moro å se foto av dem alle..Tror forresten jeg traff en Pappilapp her om dagen;-) hehe
  Banjo hilser masse til dere:-)

  SvarSlett