lørdag 30. juli 2011

Arwen er drektig

Klarte selvfølgelig ikke å holde nysgjerrigheta under kontroll,så var på UL med Arwen tidligere i uka. Fikk da bekreftet drektighet,og dyrlegen trodde kanskje at det var 5-6valper der Smilefjes Så da vet vi hva ferien til høsten skal brukes på: VALPER Smilefjes med åpen munn 

Kennelnavnet begynner også å nærme seg klart. FCI har godkjent førstevalget vårt, ULLDOTTEN! Ble kjempeglad da jeg fikk brevet i posten før helgen. Da er det bare å X fingrene for at ingen klager på det flotte kennelnavnet vårt Smilefjes som blunker Det vil stå oppført i HundeSport i august,så er forhåpentligvis klart til bruk i tiden rundt valpene skal leveres. Og Tema på dette kullet er også bestemt: Filmhunder! Navn på hunder som har vært med i film/serier (ikke tegnefilmer), feks Lassie, Rex, Hooch (fra “Turner & Hooch”), Beethoven osv. De endelige navnene er jo selvfølgelig ikke klare før valpene er her Smilefjes som blunker Flere tips på film eller serie-hunder mottaes med takk Smilefjes

Ellers så er appetitten til Arwen økende! Men det er jo normalt og bra. Og jura har så smått begynt å henge,så er ingen tvil i at det er “noe på gang”. Gleder meg enormt mye! Er 2,5år siden første valpekull,og var lenge i tvil om det kom til å bli flere av personlige grunner,men nok en drøm går i oppfyllelse,og ser frem til en spennende og innholdsrik høst!

Håper også å se mange kjente fjes på Biri i år Smilefjes Er jo neste helg det! Oi,oi,oi,så fort tiden går da Smilefjes Ønsker alle en fortsatt god helg!

5  Gode Steija

7 kommentarer:

 1. Gratulere så masse!! Nå er det bare å glede seg ;)
  Filmnavn høtes kult ut, hva med noen av navnene i "eight below"? Dewey og Maya synes jeg er fine, eller hva med den siste hundebarnefilmen? Der heter hunden Marmaduke!!

  SvarSlett
 2. Gratulerer med kommende kull! :) og kjempefint kennelnavn da, ulldotten, passer jo ypperlig ;)

  SvarSlett
 3. Takk for tipset,Marianne! Har ikke hørt om noen av dem,men var jo flotte navn :) Må google filmene og se litt tror jeg ;)

  Takk for det,Leo :) Ulldotten passer jo til de fleste valper/hunder som har litt pels :)Fant ut at det var et kjempeflott navn å bruke :)

  SvarSlett
 4. Å så gø, gratulerer så masse. Vi har liksom krysset litt fingre og labber for at alt skulle gå bra! Og Arwen er bare helt vakker, fra snute til hale!

  Og for et morsomt tema på navnene; Hachiko (ikke se slutten på den) er jo vakkert, det samme med Marley (ikke se slutten på den). Mojo fra Transformers. Og Trixie. Den er ikke fra film, men fra Dean Koontz' bok "a big little life", som anbefales alle med hund. En vakker bok! og krigshelten Bamse, også i bokform:) og der vandret jeg bort fra filmens verden. Søk på Canis.no, der tenker jeg du vil få opp flere:)

  lykke til, gleder meg til å hilse på dere på Biri!

  SvarSlett
 5. Og Ulldotten var fantastisk bra! Ingen skam i det navnet!

  SvarSlett
 6. Flott kennelnavn, og lykke til med valper :)

  SvarSlett
 7. Haha, kjempebra kennelnavn!! "Ulldottens *sett inn navn*", MÅ jo berre bli bra!

  Eg har også eit navneforslag; Benji! den filmen likte eg berre SÅÅ godt då eg var liten..Benji var jo så søt og rufsete :)

  SvarSlett