torsdag 11. august 2011

Biri 2011

Det er tre år siden sist jeg har vært på Biri-utstillingen…da var Steija bare en liiiiten valp. Så gledet meg til å igjen kunne ta turen oppover for å møte masse kjekke lapphunder og eiere. Fikk t.o.m. dratt med meg Tonje og Veslefrikk “Dennis” Smilefjes 

Vi kom oppover på fredagskvelden,og kom oss på plass i hytta. Første vi møtte var Nalle-mann og matmor. Ble bare et kjapt “Hei”,for vi måtte få inn litt utstyr i hytta og få luftet hundene. Vi fant så ut at vi skulle kjøre opp på utstllingsplassen for å sette opp teltet vi hadde med (hvis noen er interessert,så er det til salgs…men anbefaler ingen å kjøpe det Smilefjes som rekker tunge). Og mens vi var der oppe og rota med det,så hadde visst nok lapphundgjengen vært ute på tur,så den gikk vi desverre glipp av. Men neste år blir det! Smilefjes som blunker Da vi kom tilbake til hytten,var Sissel og Per tilbake i nabohytta rett over veien,men bare Per var tilstede,så slo av en prat med han… Før jeg og Tonje lusket oss videre til Frost m/eiere og holdt dem med selskap en liten stund. Koselig hund – og eiere!

Lørdagen var vi kjapt oppe og vasket ut hytta,for så å reise opp til utstillingsplassen (neste år skal jeg være på plass på Biri myyyye tidligere på fredagen sånn at man får litt “hytte-ferie” med det samme man er der). Masse kjentfolk og kjenthunder! Været ble jo også varmere etterhvert…og kan vel trygt påstå at jeg lignet Rudolf (med den røde nesen) når jeg kom hjem. Litt solbrent ja.

Resultetene ble på Steija og Dennis VG. Trodde egentlig at Dennis kanskje skulle få Exel. denne dagen,men den gang ei… Han trakk begge for bakbeinsbevegelsene. Steija fikk en meeegaflott kritikk – han likte Alt på henne,bortsett fra bakbeina. Men det er et kjent “problem”,så det kom ikke som en stor overraskelse Smilefjes som blunker Han syntes visst nok at Dennis så litt liten ut,så han tok frem målestokken,og den viste 49cm! Altså,AKKURAT perfekt høyde! Kjempeglad for at han ble målt…lillegutten min er ikke så liten likavel Smilefjes Og dommeren virket også fornøyd med han,men (som nevnt) ble trekt for bevegelsene. Uansett om det “bare” ble VG,så er jeg kjempefornøyd med dagen! Maten etter utstillingen,var også Exellent! Og møtet etter det igjen,om MH,var interessant! Synes det er et veldig spennende tema som er tatt tak i! Og,ikke minst,mange hyggelige mennesker å prate med!

Takker alle for en flott dag,og måtte vi sees igjen på neste NLK-utstilling Smilefjes Om ikke før…

080811 032

080811 078                                             Hva?! Er jeg for tjukk til å være med med??

080811 108                          Godt med litt skygge mens man venter…

080811 150                …også denne kjekkasen som var naboen vår på utstillingsdagen…

Flere bilder kan sees på FB,da Live Writer’n ikke er helt venn med meg i dag…

1 kommentar:

  1. Koselig å hilse på deg!! Det ble ganske varmt den lørdagen!! Så kom det noen vind kuler inne i mellom!! Så at du og Tonje fikk litt hetta da teltet blåste av gåre litt!! Noen selger vil jeg ikke si du er...., synes teltet så kjempe greit ut jeg.
    Vi ses nok ved neste nlk utstilling om ikke før!! Ha en fin helg!!

    SvarSlett