tirsdag 6. oktober 2009

En fin liten høst-tur :)

I går var jeg ute på trilletur sammen med ei venninne. En utrolig flott dag! Sol ifra en blå og skyfri himmel! Selv om man begynte turen med å skrape is av frontruta på bilen, så var resten av dagen en fin fornøyelse!

Vi tok turen til Eggemoen. Et militærområde som ligger mellom Jevnaker og Hønefoss. Jeg har hatt mange fine treningsøkter her, så er ganske kjent i området. Det var perfekte forhold der i dag til å ta seg ei økt med rundering, men trilletur var det vi skulle på nå ;)

Siden venninna mi har stor hund (Jämthund), så tenkte jeg at det var greit for Steija å få være med på turen i dag, og ikke papillonene. De har uansett ikke villa lekt med Ronja ;)

Vi hadde en kjempeflott tur! Gikk vel i rundt 2 timer + et lite stopp med juice-og kjekspaue :) Var ikke bare de to-beinte som koste seg på turen. Steija og Ronja kom veldig godt over ens :)
Et par bilder fra trilleturen :)

Godt å kunne slappe av i sofaen etter en flott gåtur :)Og slik ser det altså ut her i dag. Bildet er tatt for en halvtime siden...og det snør fremdeles litt. Bildet er kanskje ikke så veldig bra, men det snødde STORE, fine flak!
Synes det er koselig med vinter! Ser virkelig frem til å kunne ut å lage snømann og ha snøballkrig ;p Ja,også kommer jeg i julesteming av snø...så nå gleder jeg meg til jul :D

1 kommentar:

  1. Dette hørtes koselig ut, og det så ut som hundene koset seg også.

    Ha en fin kveld, her regner det vannrett....

    SvarSlett