fredag 28. mai 2010

2 x spor, 1 x bursdag, rundering og utstilling :)

Først…takk til dere som kommenterte siste innlegget i bloggen. Det har vært ganske tungt til tider,men vi gleder oss nå over en allergifri gutt! :) Og at hundenes fremtid ikke lengre er avhengi av en test på sykehuset…  Nok om det! :)

Denne uken har jeg og Steija vært å gått to blodspor. Tirsdagen trente vi sammen med Nina og hennes Flat’er. Nina la opp et sporet til Steija,og hun gikk det kjempebra selv om sola hadde stått og steikt på blodet en stund.

Torsdagen var jeg sammen med Marit, Max (BC) og King (shæfer) heeeele dagen! Vi begynte med å legge blodspor for hundene,for så å gå oss en tur ned til fjæra hele gjengen. Kan vel ikke påstå at Steija og King ble bestevenner,men turen gikk absolutt greit fordi.

280510 033

280510 025 280510 028

 

Etter å ha gjort noen små-ærender,så var det tid for å gå blodspor. Ikke så veldig gammelt,bare 4,5 time,men utfordrende fordi på andre måter. Steija har litt startproblemer…har sett at hun har det tidligere. Hun surrer litt rundt blodgropa,før hun går videre. Vet ikke om det kanskje er at hun sjekker ut alle luktene som er rundt før hun tar riktig spor og går. For når hun begynner å går sporet,så er det KUN det som gjelder! Etter å ha kommet i gang på sporet,så gikk hun kjemebra! Det var vel 4vinkler og to blodopphold. Det ene blodoppholdet var i vinkel (vår første gang),men hun gikk også kjempebra her! Og i slutten lå det en skank…ikke tvil i at Steija ELSKER denne skanken! Det er den beste belønninga hun kan få :)

280510 050 280510 054

280510 058

Et par timer senere var det trening med Norske Redningshunder. Lenge siden sist,gitt! Men Arwen hadde absolutt IKKE glemt gamle kunster!!! Hun runderte som en gudinne! Første økt gikk vi ikke så langt…greit med en kjapp oppfriskning. Andre økt ble lengre,og myyye bedre enn første. Faktastisk herlig å se henne jobbe! Og “halsen” hennes var perfekt!!! Skal etterhvert kjøpe fastbitt og prøve oss på apporterende melding…

*Tusen takk Marit,Max og King for en herlig hundedag*

Og som om ikke dette var nok,så var det jo bursdagen til Arwen! Jeg er litt døgnvill for tiden,så jeg var sikker på at det var i dag,men den gang ei ;) Uansett…hun fikk iallefall en flott feiring i går – selv om jeg ikke sa “gratulerer med dagen,gamla” til henne før i dag :) 4år har skjønnheten min blitt <3 HVOR ER DET TIDEN BLIR AV?!?!

150510 196

I dag reiser jeg til Trondheim,for så å reise videre til Ålesund der ifra i morgen,også er det utstilling på søndag. Har gått å gleda meg leeeeenge allerede! Årets første utstilling for meg…jaja,bedre sent enn aldri! Er veldig spent på hvordan Ask gjør det – jeg skal ha med han også. Steija er jeg enda ikke fornøyd med pelsen på,men håper vi unngår blått. Arwens skal ikke stilles,men hun skal få bli med som heia-lapp :) Ayla og Kaisa blir igjen hjemme. Neste uke begynner vi agilitytreningen igjen….åh,enda mer å glede seg til :D

Ønsker dere alle en kjempeflott helg :) Kos dere masse – både 2 og 4beinte!

7 kommentarer:

 1. Så flinke hunder da gitt og ikke minst eier! Du får det til du. Og jeg synes at Steija skal få minst rødt på denne utstillingen, hun trenger ikke flere rød ;) Lykkke til på utstilling! Jeg og Saga skal gå sporkurs i August også skal vi gå konkurranselydighets kurs etterpå, alt i regi av Canis. Målet blir at vi skal få til noen konkurranser i både spor og lydighet etterhvert. Men får å konkurrere spor så må hun jo først bli MH-testet så det får vi gjøre til våren :) Hun har absolutt gode anlegg i seg vesla så vi får bare sette i gang å trene! :)

  SvarSlett
 2. Sjer du skreiv at du trente ilag me NRH, e dæm aktiv her på Innherred, eller va på i Trondheim? Hi sånn smått bynt me rundering me Alfa. Hi meldt åss på kurs i slutten på juli. Foreløbig har vi bærre trent på leik me figurant og så flying mellom to fig. som står nært. Si fra om du trenger figurant og være litt figurant:-)
  Fått noe klarsignal ang. agilityhoppene?

  SvarSlett
 3. Så gøy alt sammen høres ut. Vi har jo også kastet oss på spor og lydighet, så får vi se etterhvert. Morsomt for hund å fører er det også!

  Er det Ask broren til Arwen du skal ha med?

  SvarSlett
 4. Du har noen kjempeflinke hunder, men så gjør jo jaggu du en super jobb med dem. Alle ære til deg, Eva. :)))))

  Og når det er så stor framgang så blir det gøy å holde på med dem også.

  SvarSlett
 5. Hanne: Ja,du må prøve deg på konkurranse etterhvert! Nå bedre adrenalinkick skal du lete lenge etter ;) Skal faktisk MH-teste om bare et par uker. Gleder meg!

  Kristine: Innherred ja. Har ikke tia t å reise til tr.heim hver gang. Går bort så mye tid i kjøring... Og AG-hinderan er ganske straks klar ;)

  Else: Ask - eller Askeladden som han egentlig heter - er sønnen til Arwen. Skal ha han med for eieren har ikke muligheten til å reise selv :)
  Kjempemorsomt å se at det er flere og flere som hiver seg med på bruks/spor. De aller fleste FL'ene gjør det jo også veldig bra!

  Nina: Takk for det :)

  SvarSlett
 6. Moro å lese, Eva. Vi følger med ;o)
  Håper det gikk bra i dag!

  SvarSlett
 7. Masse spennede dere driver med! Håper det gikk fint på utstillingen i går!

  SvarSlett