fredag 9. mars 2012

2 uker igjen

I dag har vi vært hos dyrlegen igjen for å sjekke vekt og en kjapp helsesjekk. Alt ser og høres bra ut Smilefjes Steija har gått opp nesten 3kg,og regner med at det nok blir et kilo til,eller to, før valpene kommer. Er mer og mer spent på antallet inn i der! Og vet det er valpekjøpere som også er spente på om det kommer “nok” valper… Tiden vil vise!
Vi skal nyte denne frihelgen på hytta på Golsfjellet. Blir siste sjangsen nå før valpene blir født. Så vi skal kose oss på fjellet, nye stillheta, og satse på at det blir litt sol og pølsegrilling Smilefjes Hundene elsker også å være på hytta,og få løpe løs rundt og leke seg. Valpekassen til Steija blir satt opp på søndagen når vi kommer hjem. Gleder meg til å se henne innta plassen opp i der Smilefjes Bilder av den og fra fjellturen vår kommer på søndag/mandag.

Ønsker alle en riktig god helg!

250212 223

7 kommentarer:

 1. Å så spennende! Kos dere masse i helgen:)

  SvarSlett
 2. Kjempe spennende Eva ;)Fine Steija valper det kommer til å bli! Lagt godt på seg og, blir nok noen stykker dette her.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja,dette MÅ jo bare bli verdens søteste valper ;) (men det er vel alle fl-valper da ;) ). Vi vet jo at det er minst tre,men regner vel egentlig med at det kanskje er en eller to til - og ikke bare pga vekta,men hun har lagt seg ut så veldig mye. Så er spennende ja :)

   Slett
 3. Artig artig :D

  Ha en super helg på hytta (: Golsfjellet er nydelig!

  SvarSlett