mandag 26. mars 2012

Vårens vakreste eventyr

I helgen tok jeg, Arwen og Tessa turen til Kongsberg for å få med oss årets første rasespesial. Dagen startet tidlig, men med tanke på hva som ventet, så gjorde ikke det så mye! Flott vær var det også!

Som vanlig så er det masse hyggelige mennesker og dyr å møte på! Lapphundmiljøet er enestående! Desverre rekker man  ikke å prate med alle man skulle ha pratet med, det får man ha tilgode til neste gang Smilefjes som blunker Fire av våre valper var påmeldt. Desverre ble det sykdom hos eiere,så en møtte ikke (vi får ha dette tilgode også Smilefjes som blunker ) + en voksenhund i åpenklasse.

Dommeren i dag var veldig hyggelig! Men hun var også veldig “streng”. Har aldri opplevd så mye gult OG (ikke minst) grønt på utstilling før. Men tror ikke dette la noen stor demper på dagen! For det var en fantastisk flott dag, og “resultater er ikke alt”. Må bare skryte av alle man møter på disse utstillingene! Alle er så hyggelige og blide SmilefjesHar andre raseklubber det såååå trivelig på utstilling som vi har det? nei,det tror jeg ikke Smilefjes som blunker

Dennis var en av hannhundene som gikk ut med grønt for denne dommeren, men synes Tonje gjorde en bra jobb i ringen. Litt kjeftig og testosteron var det blandt noen av hannhundene… Kan vel ikke forvente at alt går 100% knirkefritt alltid.
Hos valpene stilte Beethoven “Prins” og Eddie i hannhundklasse. Av fire hannhunder ble Prins nr.1 og Eddie nr.3. Begge med god kritikk! Tessa vant klassen 6-9mnd, men ble slått av tispa i 4-6mnd klassen. Hun ble 2.beste tispe. Men en utrolig flott kritikk! Prins røska med seg BIR(Best i Rasen)–rosetten, og ble tilslutt BIS2. En kjempeflott debutt av han og Susann! Smilefjes Og Evy og Eddie hadde jo også en flott debutt!

Ellers så ble jeg igjen og fikk med meg GF, og fikk slått av en prat med et par stykker til. En kjempeflott dag alt i alt Smilefjes Et par bilder fra dagen:

 250312 111 

250312 416

250312 725

250312 145

resten av bildene kan sees her: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151421094595640.821495.901605639&type=3

(for den som lurer: oppdatering på valpene kommer i morgen eller onsdag Smilefjes som blunker )

2 kommentarer:

 1. Gratulerer med supre resultater på både dine egne og valpene fra oppdrettet ditt! Utrolig bra, altså!

  Og for sånne som meg som ikke fikk vært med blir jeg utrooolig glad for at det blir lagt ut masse bilder. Utrolig fine bilder du har tatt, Eva!

  SvarSlett
 2. Du har tatt så utrolig mange fine bilder. Takk for at du deler dem med oss! Ble så glad og overrasket når jeg ble tagget på FB.

  Det var en fantastisk dag i Kongsberg! Lapphundmiljøet må være noe helt for seg selv!

  Gratulerer med flott resultat på Ulldottene dine Eva, det må være fantastisk gøy og motiverende. Hilste ikke på Eddie, men hilste litt på Prins. Han var helt uimotståelig!

  SvarSlett