søndag 18. mars 2012

Like før’a sprekker!

Da er det ikke mange dagene igjen til valpene blir født! Gleder meg veldig, og er spent på fødtsel, antall og kjønn! Håper alt går bra… At Steija blir ei god mor, har jeg aldri vært i tvil om! Og gleder meg veldig til å få oppleve henne som “mor”. Hun har jo vært ei suuuper tante når Arwen har hatt valper!
Rett før helgen var vi igjen hos dyrlegen for å veie. Hun har gått opp 4kg. Så alt i alt, kommer hun nok til å ha gått opp en plass mellom 4,5-5kg ved fødtsel. Merkes godt på henne at hun begynner å bli “tung i ræva”! Det er tungt å gå opp trappa til soverommet, tungt å hoppe opp i senga for kveldskosen. Det er tungt å leke med Rambo (katta),og det er tungt å løpe etter han! Har ingen sjangse til å ta han igjen nå! Det meste er tungt… Det eneste som går i samme tempo som før (og kanskje enda raskere), er å spise! Kan ikke klage på manglende matlyst nei,og godt er det!

Ellers så håper jeg fødtselen er unnagjort før lørdag 24. Da er vinterutstillingen i Kongsberg. Har jo veldig lyst til å få med meg den! Skal jo stille ut Tessa + at det kommer tre andre valper og en voksenhund ifra oss. Og det er jo ei kjempeflott utstilling der man får møte mange fine hunder og hyggelige eiere! Så får se hva Steija bestemmer seg for Smilefjes

3 kommentarer:

  1. Lykke til! Vi følger spent med :) og satser jo på at vi ses på Kongsberg :)

    SvarSlett